fbpx

Izmantojot Studiolimitless.lv tīmekļa vietni, jūs piekrītat, ka jūsu datorā vai citās ierīcēs, no kurām piekļūstat mūsu tīmekļa vietnei, var tikt izvietotas sīkdatnes, tīmekļa bāksignāli untamlīdzīgas uzglabāšanas tehnoloģijas. Šajā sīkdatņu politikā aprakstīts, kādas sīkdatnes mēs izmantojam mūsu tīmekļa vietnē un kādiem nolūkiem.
1. Kas ir sīkdatnes?
Sīkdatnes ir sīkas teksta datnes, kuras rada tīmekļa vietne un kuras tiek uzglabātas jūsu ierīcē, jums apmeklējot mūsu mājas lapu. Jūsu izmantotā pārlūkprogrammaizmanto sīkdatnes, lai nosūtītu informāciju atpakaļ uz tīmekļa vietni katrā nākamajā apmeklējuma reizē, lai tīmekļa vietne varētu atpazīt lietotāju un atcerēties lietotājaizvēles (piemēram, autorizēšanās informāciju un citus iestatījumus). Tādā veidā jūsu nākamais apmeklējums būs vieglāks un vietne jums noderīgāka.
2. Kāda veida sīkdatnes un kādiem nolūkiem mēs izmantojam?
Mūsu tīmekļa vietnes darbībā mēs izmantojam dažāda veida sīkdatnes. Turpmāk norādītās sīkdatnes var tikt uzglabātas jūsu pārlūkprogrammā.
Obligātās sīkdatnes. Šīs sīkdatnes ir svarīgas, jo nepieciešamas netraucētas tīmekļa vietnes darbības nodrošināšanai. Bez šīm sīkdatnēm nav iespējamsnodrošināt savienojumu ar lietotāju profilu un pilnā apmērā izmantot tīmekļa vietni. Šādas sīkdatnes identificē lietotāja ierīci, taču neatklāj lietotāja identitāti unnevāc lietotāja informāciju. Šīs sīkdatnes tiek uzglabātas lietotāja ierīcē līdz pārlūkprogrammas aizvēršanai.
Funkcionālās sīkdatnes. Šādas sīkdatnes nodrošina ērtu un pilnīgu mūsu tīmekļa vietnes lietošanu, kā arī palīdz lietotājiem efektīvi izmantot mūsu tīmekļa vietniun personalizēt to. Funkcionālās sīkdatnes saglabā lietotāja izvēles un nodrošina atsevišķas funkcijas. Piemēram, lai nodrošinātu “Atcerēties mani” funkcionalitāti,kas ļauj lietotājam ievadīt savu e-pastu un paroli tikai vienu reizi. Šīs sīkdatnes tiek pastāvīgi saglabātas lietotāja ierīcē.
Analīzes sīkdatnes. Šādas sīkdatnes vāc informāciju par lietotāju mijiedarbību ar mūsu tīmekļa vietni, piemēram, kuras sadaļas visbiežāk tiek apmeklētas un kuripakalpojumi visbiežāk tiek izmantoti. Ievāktā informācija tiek izmantota analīzes nolūkos, lai saprastu, kas lietotājus interesē un kā padarīs tīmekļa vietni lietotājamdraudzīgāku. Analīzes nolūkos mēs varam izmantot trešo personu sīkdatnes. Šīs sīkdatnes tiek pastāvīgi saglabātas lietotāja ierīcē.
Mērķorientētas sīkdatnes. Šīs sīkdatnes tiek izmantotas mūsu tīmekļa vietnē, lai individuāli jums un jūsu interesēm pielāgotu mārketingu un nākotnē sniegtu jumspersonalizētus pakalpojumus. Šīs sīkdatnes atceras, ka jūs apmeklējāt mūsu tīmekļa vietni, un var tikt izmantotas, lai parādītu jums sociālajos medijos un citāsvietnēs personalizētu reklāmu. Mērķorientētas reklāmas nolūkos mēs varam izmantot trešo personu sīkdatnes. Šīs sīkdatnes tiek pastāvīgi saglabātas lietotāja ierīcē.
Trešo personu sīkdatnes. Mūsu tīmekļa vietne izmanto trešo personu pakalpojumus, piemēram, analīzes pakalpojumus, lai mēs zinātu, kas mūsutīmekļa vietnē ir populārs un kas ne, tādējādi padarot mūsu tīmekļa vietni lietojamāku. Mēs nekontrolējam trešo personu sīkdatnes un vairāk informācijaspar šādām sīkdatnēm un to privātuma politiku varat iegūt, apmeklējot attiecīgo trešo personu tīmekļa vietnes. Jebkādu no trešo personu sīkdatnēm iegūtuinformāciju apstrādā attiecīgais pakalpojuma sniedzējs. Jūs jebkurā laikā varat izvēlēties atteikties no trešo personu sīkdatņu veiktas apstrādes. Lai saņemtuvairāk informācijas, lūdzu, skatiet nākamo Sīkdatņu politikas sadaļu. Piemēram, mēs varam izmantot Google Analytics sīkdatnes mūsu lietotāju mijiedarbības mērījumiemar mūsu tīmekļa vietnes saturu. Šīs sīkdatnes savāc informāciju par jūsu mijiedarbību ar tīmekļa vietni, piemēram, unikālie apmeklējumi, atkārtotie apmeklējumi,seansa ilgums, tīmekļa vietnē veiktās darbības.
Mēs varam arī izmantot Facebook pikseļus, lai apstrādātu informāciju par lietotāja darbībām mūsu tīmekļa vietnē, piemēram, apmeklētā mājas lapa,Facebook identitāte, pārlūkprogrammas dati un citi. No Facebook pikseļiem apstrādātā informācija tiek izmantota, lai rādītu jums interesēs balstītas reklāmas,jums izmantojot Facebook, kā arī, lai izmērītu dažādu ierīču reklāmguvumus un uzzinātu par lietotāju mijiedarbību mūsu tīmekļa vietnē.
3. Kā kontrolēt sīkdatnes?
Apmeklējot mūsu vietni, jums tiek parādīts informatīvais paziņojums, ka tīmekļa vietne izmanto sīkdatnes. Ja vēlaties atsaukt savu piekrišanu saglabāt jūsu ierīcēsīkdatnes, varat izdzēst visas pārlūkprogrammā saglabātās sīkdatnes un iestatīt pārlūkprogrammu bloķēt saglabātās sīkdatnes. Noklikšķinot uz pogas “palīdzība”jūsu pārlūkprogrammā, jūs varat atrast norādes, kā neļaut pārlūkprogrammai saglabāt sīkdatnes, kā arī kādas sīkdatnes jau ir saglabātas un, ja vēlaties, dzēst tās. Izmaiņasiestatījumos veicamas katrai jūsu izmantotajai pārlūkprogrammai.
Tomēr, lūdzu, ņemiet vērā, ka, nesaglabājot dažas sīkdatnes, iespējams, jūs nevarēsiet pilnībā izmantot visas Studiolimitless tīmekļa vietnes funkcijas un pakalpojumus.Jūs varat arī atsevišķi atteikties no jūsu darbības pieejamības Google analytics, uzstādot Google Analytics atteikšanās pārlūkprogrammas pievienojumprogrammu,kas nepieļauj vietnes apmeklējuma informācijas apmaiņu ar Google Analytics. Saite uz pievienojumprogrammu un plašāku informāciju:https://support.google.com/analytics/answer/181881.
Turklāt, ja vēlaties atteikties no uz interešu pamata balstītas uzvedības reklāmas, jūs varat to izdarīt, izmantojot vienu no šiem rīkiem, pamatojoties uz reģionu, kurā jūsatrodaties. Lūdzu, ņemiet vērā, ka tas ir trešās personas rīks, kas saglabās savas sīkdatnes jūsu ierīcē, un Studiolimitless nekontrolē un nav atbildīgs par to privātumapolitiku. Vairāk informācijas par iespējām atteikties:

ASV – Digital Advertising Alliance
Kanāda – Digital Advertising Alliance
ES – European Interactive Digital Advertising Alliance
4. Izmaiņas sīkdatņu politikā
Mēs paturam tiesības veikt izmaiņas šajā sīkdatņu politikā. Šīs sīkdatņu politikas grozījumi un/vai papildinājumi stāsies spēkā brīdī, kad tie tiek publicēti mūsu tīmekļavietnē.
Turpinot izmantot mūsu vietni un/vai mūsu pakalpojumus pēc tam, kad ir veiktas izmaiņas šajā sīkdatņu politikā, jūs norādāt, ka esat piekritis jaunajam sīkdatņupolitikas formulējumam. Jūsu pienākums ir regulāri pārbaudīt šīs politikas saturu, lai būtu informēts par visām izmaiņām.
5. Kontaktinformācija
Ja jums ir kādi jautājumi par jūsu personas datiem vai šo sīkdatņu politiku, vai arī jūs vēlaties iesniegt sūdzību attiecībā uz to, kā mēs apstrādājam jūsu personas datus,lūdzu, sazinieties ar mums pa e-pastu, rakstot uz info@studiolimitless.lv vai izmantojot turpmāk sniegto kontaktinformāciju:

Studiolimitless
Adrese: Kurzemes Prospekts 3G, Rīga, LV-1067

Šī sīkdatņu politika stājas spēkā 2018. gada 25. maijā.

 

 

SIA “Studio Limitless” noteikumi par konfidenciālas informācijas aizsardzību

Šie lietotāja konfidenciālās informācijas aizsardzības Noteikumi nosaka to, kā Jūs izmantosiet SIA “Studio Limitless” interneta vietni, kā arī visu tajā sniegto informāciju un pakalpojumus.
Tāpat arī mēs norādām datu apstrādes mērķus, kādi tieši dati tiek glabāti un kā Jūs varat tos pārvaldīt.
Reģistrējot lietotāja kontu vai kā citādi izmantojot SIA “Studio Limitless” interneta vietni, Jums būs jāapstiprina, ka esat izlasījis un sapratis šos Noteikumus par konfidenciālas informācijas aizsardzību.
Noteikti uzmanīgi izlasiet Noteikumus par konfidenciālas informācijas aizsardzību. Ja nepiekrītat šiem Noteikumiem par konfidenciālas informācijas aizsardzību, nelietojiet SIA “Studio Limitless” interneta vietni.

Jūsu personas datu apstrādātājs ir SIA “Studio Limitless”, juridiskās personas reģistrācijas numurs: 
40203049609, adrese: Ieriķu 58-222, Rīga, LV-1084, kontakttālrunis: 20040640, e-pasta adrese: info@studiolimitless.lv (turpmāk tekstā – “studiolimitless.lv” vai “Mēs” attiecīgajā deklinācijā).

KĀDUS JŪSU PERSONAS DATUS MĒS VĀCAM?

Mēs vācam un apstrādājam tikai uzticamus un aktuālus Jūsu personas datus, kas nepieciešami to apstrādes nolūkiem.
Mēs apkopojam un apstrādājam sekojošus personas datus:

• identifikācijas dati (uzvārds, vārds, dzimšanas datums);
• kontaktinformācija (e-pasta adrese, tālruņa numurs);
• informācija par jūsu veselību, kas nepieciešama, lai nodrošinātu drošus treniņus, piemēram, informācija par svaru, augumu, grūtniecību, veiktajām operācijām, vispārējo veselības stāvokli, t.sk. alerģijas, traumas, kā arī zāļu lietošana un medicīnisko ierīču lietošana;
• dati saistībā ar jūsu darījumiem ar mums (attiecību ar klientu perioda sākuma un beigu datums, pirkumu vēsture, dati par izmantotajiem maksāšanas līdzekļiem, abonēšanas dati, atsauksmes un sūdzības);
• jums nosūtītā informācija par kampaņām un mārketinga akcijām, un kā jūs izmantojāt šo informāciju;
• tehniskie dati, ko nosūta Jūsu elektroniskās ierīces (piemēram, dators, planšete un mobilais tālrunis), kā arī informācija, kas saistīta ar īpašiem interneta izsekošanas kodiem un līdzīgām tehnoloģijām;
• e-pasta sarakste un komunikācijas vēsture pa citiem saziņas veidiem;
• cita personiskā informācija, kuru mums ir pienākums apstrādāt saskaņā ar normatīvo aktu prasībām vai kuru Jūs mums esat iesniedzis pēc savas iniciatīvas.

PERSONAS DATU APSTRĀDES MĒRĶI

Mēs vācam Jūsu personas datus tikai konkrētiem, skaidri noformulētiem un likumīgiem mērķiem.
It īpaši mēs vācam sekojošus datus:

• Reģistrācijas datus piekļuves nodrošināšanai interneta vietnei studiolimitless.lv.
• Datus par pirkumu – lai apstrādātu pārdošanas pieprasījumus un sniegtu klientam atbalstu.
• Datus par sīkdatnēm un Analītiskos datus, lai uzlabotu interneta vietni, kā arī nodrošinātu tās nepārtrauktu un drošu darbību.
• Datus par veselību – lai nodrošinātu jūsu veselībai drošus pakalpojumus.
• Jūsu jautājumus, pieprasījumus un sūdzības – lai uzlabotu sniegto pakalpojumu un atrisinātu Jūsu problēmas.
• Mārketinga datus un personalizētus datus – lai sniegtu Jums vispārīgus un personalizētus piedāvājumus.

Iepriekš minēto personas datu apstrāde tiek veikta tikai ar jūsu piekrišanu. Jums ir tiesības jebkurā laikā atsaukt savu piekrišanu, nosūtot e-pastu uz: info@studiolimitless.lv.

VAI ES VARU NEPIEKRIST SAVU PERSONAS DATU APSTRĀDEI UN TURPINĀT LIETOT INTERNETA VIETNI studiolimitless.lv?

Jums ir visas tiesības atteikties apstrādāt savus personas datus. Tas vienmēr ir balstīts uz Jūsu piekrišanu. Neskatoties uz to, pabeigt pirkumu bez nepieciešamajiem datiem nav iespējams, jo pārdevējs nevarēs pabeigt Jūsu pasūtījuma izpildi.

KĀDOS GADĪJUMOS MĒS VARAM APMAINĪTIES AR PERSONAS DATIEM?

Mēs varam apmainīties ar Jūsu personas datiem šādos gadījumos:

• Kad ir nepieciešams nodrošināt Jums pakalpojumus un bez datiem, pakalpojumu nevar sniegt, piemēram, datu apstrāde IT sistēmās, finanšu un juridiskas konsultācijas utt.
• Jūsu personas dati var tikt nodoti valsts institūcijām un citām iestādēm Latvijas Republikas tiesību aktos noteiktajā kārtībā, atbildot uz pieprasījumu tiesvedības laikā.

KĀ JŪSU PERSONAS DATI TIEK GLABĀTI?

Personas dati tiek glabāti visu laiku, kas nepieciešams to apstrādei, bet ne mazāk kā to prasa likumā noteiktais. Mēs apstrādājam datus, pamatojoties uz Jūsu piekrišanu, un personas dati tiek glabāti, līdz jūs atsaucat savu piekrišanu.

KĀ ES VARU IEPAZĪTIES AR PERSONAS DATIEM, KURUS APSTRĀDĀ studiolimitless.lv?

Jums ir tiesības piekļūt saviem personas datiem, kurus apstrādā studiolimitless.lv, un ar tiem iepazīties. Jūs varat piekļūt saviem personas datiem, nosūtot mums pieprasījumu pa e-pastu: info@studiolimitless.lv

KĀ JŪS VARAT IZMAINĪT/LABOT SAVUS PERSONAS DATUS?

Ja atklājat, ka jūsu personiskā informācija ir neprecīza vai nepilnīga, un vēlaties tajā veikt izmaiņas vai labojumus, Jūs varat to izdarīt, sazinoties ar mums pa e-pastu: info@studiolimitless.lv 

KĀ ES VARU IZDZĒST SAVUS PERSONAS DATUS?

Jums ir tiesības jebkurā laikā pieprasīt, lai mēs pārtraucam apstrādāt Jūsu personas datus un tos izdzēšam.
Lūdzu, ņemiet vērā, ka Jūsu dati netiks dzēsti, ja izpildīsies vismaz viens no zemāk redzamajiem nosacījumiem:

• Jūs neesat atsaucis savu piekrišanu personas datu apstrādei.
• Mums ir pienākums glabāt un apstrādāt datus, jo to nosaka Eiropas vai dotās valsts likumdošana.
• Dati tiek apstrādāti, lai celtu, īstenotu vai aizstāvētu likumīgas prasības.
• Informācijas apstrāde ir nepieciešama mūsu likumīgajām interesēm.
• Jūsu personiskā informācija ir nepieciešama, lai sasniegtu mērķus, kam tā tika vākta vai apstrādāta.

Uzmanību! Ja lietotājs pats ir izdzēsis savu lietotāja kontu, nebrīdinot SIA “Studio Limitless”, tad visi neiztērētie (apmaksātie) treniņi tiks zaudēti uz visiem laikiem un tos nebūs iespējams atjaunot.

Jūs varat pieprasīt savas personiskās informācijas dzēšanu, sazinoties ar mums pa e-pastu: info@studiolimitless.lv 

VAI ES VARU ATSAUKT SAVU PIEKRIŠANU UN KĀ ES TO VARU IZDARĪT?

Lai atsauktu piekrišanu savu personas datu apstrādei, Jums ir jāsazinās ar mums, rakstot uz e-pastu: info@studiolimitless.lv 

TIESĪBAS UZ DATU PĀRNESAMĪBU – KĀ ES TĀS VARU IZMANTOT?

Tiesības uz datu pārnesamību nozīmē, ka Jums ir tiesības saņemt ar Jums saistītos personas datus, kurus esat mums iesniedzis, strukturētā, plaši izmantotā un mašīnlasāmā formātā, un Jums ir tiesības nodot šos datus citam apstrādātājam.

Lai pieprasītu mums sniegt vai pārsūtīt Jūsu personisko informāciju, jums jāsazinās ar mums, rakstot uz e-pastu: info@studiolimitless.lv

KĀ ES VARU PIEPRASĪT SAVU TIESĪBU IZMANTOŠANU?

Jūs varat iesniegt pieprasījumu par saviem personas datiem, rakstot uz e-pastu: info@studiolimitless.lv

Identifikācijai noteikti norādiet e-pasta adresi, ar kuru Jūs reģistrējāties interneta vietnē un saistībā ar kuru tiek apkopota informācija. Ja nenorādīsiet savu e-pasta adresi, mēs nevarēsim jūs identificēt un izpildīt jūsu pieprasījumu.
Ja uzskatāt, ka Jūsu tiesības ir pārkāptas, jums ir tiesības sazināties ar Datu valsts inspekciju